Els Reis d'Orient oferiran visites simultànies a escoles dels set districtes a Terrassa

Es faran entrades cada mitja hora, amb cita prèvia, i en grups de quatre persones com a màxim

Cavalcada dels Reis d'Orient 2020 a Terrassa.
Cavalcada dels Reis d'Orient 2020 a Terrassa. | Anna Mira
Redacció
24 de desembre del 2020
Actualitzat el 04 de gener del 2021 a les 10:21h
Ja es coneix l'estratègia definitiva per fer arribar la màgia dels Reis d'Orient a tots els infants de Terrassa. Després de la suspensió de la festa de benvinguda programada a l'Estadi Olímpic la nit del 5 de gener per l'evolució de la pandèmia, els infants podran visitar a Ses Majestats en escoles dels set districtes.

Les escoles obriran el 5 de gener, de 16 a 20 h. Els centres educatius de la ciutat escollits per acollir la recepció dels tres Reis d'Orient són l'escola Lanaspa al Districte 1, l'escola Agustí Bartra al Districte 2, l'escola Auró al Districte 3, l'escola El Vallès al Districte 4, l'escola Enxaneta al Districte 5, l'escola Sant Llorenç del Munt al Districte 6 i l'escola Josep Ventalló i Vintró al Districte 7.

La recepció tindrà lloc als patis dels centres, en circuits diferenciats. Es faran entrades cada mitja hora, amb una primera entrada a les 16 h i una darrera a les 20 h. La capacitat de cada torn serà de 250 persones. Segons l'Ajuntament, aquesta estratègia permetrà superar les 2.000 visites a cada escola i les 15.000 en el conjunt de la ciutat.

Per assistir a qualsevol de les escoles per veure els Reis d'Orient, s'haurà de reservar plaça prèviament en aquest enllaç, que s'activarà el dilluns 28. S'ha d'escollir centre educatiu, franja horària i el nombre de persones, amb un límit de quatre. És obligatori l'ús de mascareta pels majors de sis anys.

Recepció institucional

Posteriorment a la celebració dels actes de benvinguda als diferents districtes, s'emetrà per Canal Terrassa, a les 21 h, la recepció oficial per part de l'alcalde, Jordi Ballart, acompanyat dels portaveus municipals a Ses Majestats. En aquest acte, l'alcalde donarà la benvinguda oficial a la ciutat a Ses Majestats i els Reis adreçaran unes paraules a tots els infants de la ciutat a través de la televisió.

Durant el dia 5, tots els infants de la ciutat que els seus pares, mares o tutors legals
ho hagin sol·licitat, rebran l'enllaç per descarregar-se el video personalitzat de la
campanya Ganes de Reis. El termini per demanar aquest video personalitzat finalitza
el dia 25 de desembre. Fins avui, s'han rebut més de 9 mil peticions úniques, amb
més de 1.400 noms diferents de nens i nenes de la ciutat.