Dos accidents múltiples amb set vehicles implicats deixen tres ferits en un matí a Terrassa

Al primer es va produir un encalçament i al segon tres cotxes can col·lisionar en una cruïlla

Redacció
22 de desembre del 2020
Set cotxes es van veure implicats en dos accidents amb ferits aquest dilluns al matí a Terrassa. El primer va tenir lloc a les 10.48 h. Una col·lisió per encalçament amb quatre vehicles implicats a l'avinguda de Béjar, a l'altura del carrer de l'Ancianitat, va deixar dues persones ferides. A banda, van resultar afectats una façana, un banc i un arbre situats a la vorera.

Una ambulància va traslladar els afectats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre els agents de la Policia Municipal an fer les gestions per assegurar el local afectat, que havia quedat obert a causa de l’impacte. També van realitzar la prova d’alcoholèmia als conductors, que van donar negatiu, i van comprovar la seva documentació, constatant que un dels vehicles implicats no tenia l’assegurança obligatòria vigent, motiu pel qual va quedar denunciat

Seguidament es va avisar la gura, que va retirar el vehicle que no estava assegurat i a Eco-Equip, que va fer la neteja de la zona, on hi havia restes del xoc. També va activar el servei de Gestió de l’Espai Públic per fer fer els treballs de reparació dels elements afectats, durant els quals es va tallar un carril de circulació.



Un segona accidient al cap de poques hores

El segon va tenir lloc al cap d'unes hores, poc abans d'un quart de tres de la tarda, quan una col·lisió entre tres vehicles a la cruïlla entre el carrer de Galileu i la carretera de Martorell va deixar una persona ferida.

Dues patrulles policials es van desplaçar fins al lloc dels fets, on hi havia un dels vehicles afectats al mig de la via. Es va avisar la grua, que va retirar el cotxe, i es va realitzar la prova d'alcoholèmia als tres conductors, que va resultar negativa.

Un cop realitzades les identificacions, la Policia va observar que una de les conductores tenia el permís caducat, procedint a la denúncia pertinent. Una ambulància va traslladar a la persona ferida a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.