loteria

El tercer premi de la rifa de Nadal deixa mig milió d'euros al centre de Terrassa

S'ha venut a l'administració del Raval de Montserrat

per Anna Mira / Sergi Baixas, Terrassa | 22 de desembre de 2020 a les 11:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La rifa de Nadal somriu a Terrassa i hi deixa mig milió d'euros. El número premiat, el 52472 s'ha venut a l'administració del Raval de Montserrat de la capital vallesana. En concret s'han venut deu dècims valorats en 50.000 euros cadascun. 
  L'encarregada del local afortunat des de fa 32 anys, Dolors Aguilars, explica que mai havien donat mai un premi relacionat amb la rifa de Nadal, però sí que havien repartit "altres premis importants" de la Grossa, l'Euromillones o la Primitiva. 


Aguilars creu que els números guardonats, venuts des del mes d'agost, hauran tocat a deu persones diferents de la ciutat. Un número que, a més, era nou d'aquest any. La regent explica que un senyor ja s'ha apropat durant aquest matí a ensenyar-los el seu dècim premiat. 


Tenint en compte que el país està immers en una crítica situació pandèmica, Aguilars demana a la gent no s'apropi a l'administració i si ho fan, que respectin les distàncies de seguretat; però tot i això considera que en ser només deu números premiats no esperen tenir grans aglomeracions al carrer. 

Al llarg del matí, molta gent curiosa s'atura davant de l'establiment per preguntar què passa. En conèixer que és perquè aquí a tocat el tercer premi de la rifa de Nadal, s'apropen per felicitar alegres als treballadors de l'administració.
 
 

 

Participació