La iniciativa solidària «família invisible» recull 3.598 cartes pels pacients ingressats a Terrassa

Es faran arribar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i 400 més, al Consorci Sanitari de Terrassa.

L'Hospital de Terrassa en serà un dels beneficiats.
L'Hospital de Terrassa en serà un dels beneficiats. | Georgina Albreda
Redacció
22 de desembre del 2020
"Tenim vuit bústies repartides per tot Terrassa amb l'objectiu de recollir 600 cartes o més i repartir-les a totes les persones que passaran Nadal ingressades sense visites a causa de la Covid-19". Així es presentava la iniciativa "Família Invisible", i després de dues setmanes de gran esforç i molta solidaritat, el projecte egarenc ha aconseguit recollir 3.598 cartes. 

Una reacció de solidaritat qualificada pels mateixos impulsors "d'espectacular". És per això, que davant la gran resposta comunitària i solidària han hagut d’adoptar noves mesures per tal de poder donar cabuda a totes i cadascuna de les cartes que hem recollit. 

En concret, s'ha decidit fer arribar les cartes en packs de dues de manera que es faran arribar 400 paquets de dues cartes a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i 400 més, al Consorci Sanitari de Terrassa. 

Fruit de la mateixa solidaritat, des de la iniciativa també s'ha decidit fer extensible la resta de cartes, amb la complicitat de la regidoria de Serveis Socials i Salut, a persones institucionalitzades de la ciutat de Terrassa.