1 de 10
Nadal en pandèmia

La iniciativa solidària «família invisible» recull 3.598 cartes pels pacients ingressats a Terrassa

Es faran arribar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i 400 més, al Consorci Sanitari de Terrassa.

L'Hospital de Terrassa en serà un dels beneficiats. | Georgina Albreda
per La Torre del Palau, Terrassa | 22 de desembre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Tenim vuit bústies repartides per tot Terrassa amb l'objectiu de recollir 600 cartes o més i repartir-les a totes les persones que passaran Nadal ingressades sense visites a causa de la Covid-19". Així es presentava la iniciativa "Família Invisible", i després de dues setmanes de gran esforç i molta solidaritat, el projecte egarenc ha aconseguit recollir 3.598 cartes. 

Una reacció de solidaritat qualificada pels mateixos impulsors "d'espectacular". És per això, que davant la gran resposta comunitària i solidària han hagut d’adoptar noves mesures per tal de poder donar cabuda a totes i cadascuna de les cartes que hem recollit. 


En concret, s'ha decidit fer arribar les cartes en packs de dues de manera que es faran arribar 400 paquets de dues cartes a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i 400 més, al Consorci Sanitari de Terrassa. 

Fruit de la mateixa solidaritat, des de la iniciativa també s'ha decidit fer extensible la resta de cartes, amb la complicitat de la regidoria de Serveis Socials i Salut, a persones institucionalitzades de la ciutat de Terrassa. Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​
 

 

Participació