Desallotgen dos bars de Terrassa en un sol dia per superar l'aforament permès

Durant el cap de setmana s'han interposat fins a 39 denúncies per incomplir les restriccions per contenir la Covid19

Redacció
21 de desembre del 2020
Actualitzat el 23 de desembre a les 14:32h
Dos bars s'han desallotjat aquest diumenge a Terrassa per no complir amb l'aforament permès dels locals. En concret, els agents també han interposat tres denúncies a dos establiments de restauració que incomplien les restriccions.

La primera va tenir lloc després que una trucada d’un particular, a les 19.31 h de diumenge, informés que en un establiment del carrer de Frederic Mompou, amb la rambla de Francesc Macià, s’estava incomplint l’aforament permès.

Un cop els agents van arribar al lloc van comprovar que al seu interior hi havia una trentena de persones, incomplint la distància de seguretat i superant l’aforament permès. Els agents van desallotjar el local i van interposar una denúncia a la persona responsable per manca de seguretat, excés d’aforament i reincidència.

La segona denúncia es va interposar a les 20.40 h, també diumenge, a un establiment del carrer de Solsona, amb la carretera de Castellar, on hi havia 86 persones a l’interior, superant en 56 persones l’aforament Covid permès. Els agents van desallotjar el local i van denunciar al propietari i també a un dels clients per no fer cas de les ordres dels agents i insultar-los.

En total, la Policia Municipal de Terrassa ha interposat 39 denúncies durant aquest cap de setmana i aquesta matinada per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19. Fins a 33 d’aquestes denuncies s’han interposat a persones que incomplien el confinament nocturn, i tres més a persones que circulaven per la via pública sense dur la mascareta posada.