Les 10 entrevistes més llegides del 2020 a LaTorre

Recull de les entrevistes a personatges relacionats amb Terrassa durant aquest any amb més visites

Alguns dels entrevistats d'aquest 2020 a LaTorre.
Alguns dels entrevistats d'aquest 2020 a LaTorre. | LaTorre
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat el 04 de gener del 2021 a les 11:22h
El 2020 ha estat l'any de la pandèmia. Per això, la majoria d'entrevistes d'aquest mitjà des del gener mantenen relació amb la Covid-19 o amb efectes colaterals: els caps d'UCI dels dos hospitals de Terrassa, l'alcalde Jordi Ballart, una pacient amb símptomes de Covid-19 durant tres mesos, l'administrador terrassenc de @Coronadades...

Tot i això, també hem parlat persones rellevants per altres qüestions, com Miki Núñez, Mireia Comas o Haritz Herrando, del BiciClub Terrassa. Consulta a continuació les entrevistes de LaTorre que han generat més interès entre els lectors el 2020.

1. «Em preocupa molt que els símptomes siguin crònics» entrevista a una pacient de Covid-19 persistent, Mireia Ubach, que presentava símptomes tres mesos després d'haver-se contagiat.

2. «Em sento molt orgullós de Terrassa i m'agradaria cantar-hi en algun moment»; entrevista al cantant terrassenc Miki Núñez.

3. «Volia crear un arxiu per mantenir el cap ocupat durant la pandèmia, no m'esperava aquest èxit»; entrevista a l'administrador del compte de Twitter @Coronadades, un dels més populars a Catalunya sobre l'evolució de la pandèmia.

4. «El Govern estava centrat en el procés i el coronavirus l'ha agafat desprevingut»; entrevista a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

5. «El més dur va ser esperar 15 dies per fer-li un petó al meu primer fill», entrevista a la primera persona contagiada de Covid-19 que va donar a llum a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, Cristina Martí.

6. «Estem cansats, hem tingut poc temps per recuperar-nos de la primera onada i ara torna a haver-hi tensió», entrevista al Cap de Servei de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, Josep Trenado.

7. «És impossible comparar la situació que hem viscut amb res»; entrevista al cap d'Urgències i de l'UCI del Consorci Sanitari de Terrassa, Alfons Arizméndi.

8. «La nova ordenança converteix Terrassa en una ciutat amable per la bicicleta»; entrevista al portaveu del Bici Club Terrassa, Haritz Ferrando.

9. «Em preocupa l'actitud de la policia contra els que intentem retratar la vulneració de drets»; entrevista a la fotoperiodista i activitat Mireia Comas, absolta d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat per una presumpta agressió a una agent de Mossos en un desnonament.

10. «Terrassa arrossega motxilles que pesen molt; la seva reconstrucció durarà un any i mig o dos»; entrevista al primer Tinent d'Alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l'Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert. Aleshores era de Promoció econòmica i Projecció de la ciutat.
Arxivat a