Alerta a Terrassa per fortes pluges que poden deixar més de 200 litres

S'esperea que els aiguats s'allarguin durant tot el vespre

Redacció
18 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:22h
La pluja que cau aquesta tarda de divendres al Vallès Occidental s'allargarà, segons la previsió del Meteocat, durant almenys dues hores més. Al voltant de les cinc de la tarda, a Terrassa, així com a Sant Cugat, ja hi havien caigut més de 50 litres, però hi ha possibilitat de que superin els 200 litres de manera localitzada.

Hem emès un avís d'observació per acumulació de pluja de més de 200 mm en 24 hores al Vallès Occidental, ja que és molt probable que al sud d'aquesta comarca s'hagin superat els 200 mm de pluja.

Durant les pròximes dues hores, la precipitació continuarà en aquest sector.
pic.twitter.com/gqWiPkiJj7— Meteocat (@meteocat) December 18, 2020 " target="_blank">En aquest sentit, l'Ajuntament de Terrassa ha demanat precaució en la mobilitat i ha recordat que el pla INUNCAT es troba en situació de prealerta per risc d'inundació, almenys,  fins a les vuit del vespre. De cara a la matinada, s'espera que la situació millori i per aquest dissabte no s'esperen precipitacions.

De fet, cap a dos quarts de cinc, la ciutat més afectada pels aiguats era Cerdanyola, on aleshores ja havien caigut prop de 230 litres per metrew quadrat.