Animals

Terrassa engega una campanya per l'adopció responsable d'animals aquest Nadal

Es recorda que els animals de companyia no han de ser un objecte de regal ni de compra

per La torre del Palau, Terrassa | 20 de desembre de 2020 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa ha iniciat una campanya de conscienciació per recordar a la ciutadania que els animals no són objectes per regalar. La iniciativa, impulsada per la Comissió de Benestar Animal, vol recordar a la gent que adoptar una mascota és una decisió molt important i que ha d'estar consensuada per tots els membres de la família. 

Fa setmanes que a l'atri de l'ajuntament hi ha en Bobby, un gos de peluix pensat per sensibilitzar els terrassencs i terrassenques sobre la rellevància de tenir un animal i recordar que són éssers vius, no joguines. A més, s'han elaborat dos vídeos que es compartiran a les xarxes socials durant aquestes festes.


El Centre d'Atenció d'Animals Domèstics i de Companyia (CAADC) recorda que la pèrdua d'interès per l'animal, el seu comportement o la falta de temps i espai són les principals causes d'abandonament cada any. Per tant, és vital tenir en compte que la convivència amb un animal és duradora i cal informar-se bé de què suposa tenir aquell animal i què necessita.

El CAADC és un centre que acull gats, gossos i fures. La seva funció principal és recuperar els animals perduts o abandonats i reintroduir-los en llars per mitjà de programes d'adopció. Per adoptar un animal has de ser major d'edat i s'estableix un període de prova 20 dies, a banda de signar un document on et compromets a cuidar de l'animal i oferir-li totes les atencions necessàries. S'ha de demanar cita prèvia trucant al 937275059 o enviant un correu a caadc@terrassa.cat. Per més informació es pot consultar el compte d'Instagram @adopcionsterrassa o el web del CAADC.

 

Participació