Covid-19 a les aules

Torna a créixer la xifra de classes confinades a Terrassa, que se situa en 26

En les últimes 48 hores han entrat en quarantena 12 grups i se n'ha reincorporat tan sols un

per La torre del Palau, 18 de desembre de 2020 a les 10:00 |
La mesura afecta més de 370 alumnes i professors, segons Salut. | Abril Ballesteros
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa segueix a l'alça. Actualment n'hi ha 26, cinc més que al darrer recompte i 12 més que el de fa dos dies. Tot i això, el registre es troba en la mitjana de les últimes setmanes i lluny de la tendència de l'octubre i novembre, en què es va arribar a comptabilitzar gairebé 100 classes aïllades.

D'aquesta manera, actualment hi ha tancats 26 grups escolars de 19 centres educatius, una mesura que afecta 372 alumnes i professors de la ciutat, segons dades d'Educació. En les últimes 24 hores s'ha reincorporat un grup del Vedruna Vall.


A secundària hi ha 17 grups confinats: quatre a Can Roca, dos a la Torre del Palau, dos a l'IES Terrassa, i un al Blanxart, Can Jofresa, Cavall Bernat, Ègara, Joaquima Vedruna, Martí, Montserrat Roig, Petit Estel-La Nova i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha set classes aïllades: dos al Francesc Aldea, i un al Bisbat d'Ègara, a l'Enxaneta, al Lanaspa, al Petit Estel-La Nova i al Sant Josep. També hi ha ha una aula tancada a les escoles d'educació especial Heura i Fàtima.Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 21 d'octubre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

Participació