Se suspèn la festa de benvinguda als Reis d'Orient a l'Estadi Olímpic de Terrassa

L'Ajuntament es fa enrere i descentralitzarà l'arribada de Ses Majestats, amb diverses activitats repartides per la ciutat

17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:09h
La festa de benvinguda als Reis d'Orient programada pel 5 de gener al vespre a l'Estadi Olímpic de Terrassa ha quedat cancel·lada. Segons ha pogut confirmar LaTorre, l'evolució de la pandèmia ha fet que l'Ajuntament es tirés enrere quant a la celebració d'aquest esdeveniment, que pretenia substituir la cavalcada, també suspesa.

S'havien programat tres sessions, amb cita prèvia i aforament limitat, i no es descartava fer una passejada pels principals carrers de la ciutat un cop acabada l'última sessió, prevista per les 20.30 h. Tot i això, per l'augment de contagis i la previsió d'empitjorament de les dades epidemiològiques, ara s'ha exclòs de la programació.

Tot i això, l'Ajuntament vol mantenir la celebració dels Reis d'Orient. Segons la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, la festa de benvinguda era "una alternativa subjecte a la situació sociosanitària", pel que ara s'ha decidit activar el "pla C", que consisteix en descentrelitzar l'arribada dels Reis d'Orient per així "abarcar el màxim de nens de la ciutat". Els detalls d'aquest nou sistema es coneixeran en els pròxims dies.

Segons la mateixa Boladeras, aquest nou mètode "no serà tan espectacular" però "complirà amb l'objectiu de fer arribar la màgia de la nit més màgica de l'any al màxim de nens possible". Per ara, la regidora ha confirmat que "serà la manera més efectiva de que les famílies puguin veure i rebre els Reis".