1 de 10
Educació

Xavier Roca, reelegit com a director de la UPC-ESEIAAT

Amb un 85% dels vots emesos Roca, que era l'únic candidat, ha renovat per quatre anys el seu mandat

Xavier Roca, director de la UPC-ESEIAAT | Cedida
per La Torre del Palau, Terrassa | 16 de desembre de 2020 a les 19:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xavier Roca serà durant, com a mínim, quatre anys més, el director de la UPC-ESEIAAT. Així ho ha escollit la comunitat universitària de l'Escola d'Enginyeria més important de Catalunya. Els electors han votat online del 10 al 15 de desembre i amb un 85% dels vots emesos Roca i el seu equip han estat reelegits per dirigir l'ESEIAAT.

El professorat ha estat qui ha donat més confiança al candidat, amb un percentatge que arriba al 95% dels vots emesos. Xavier Roca s'ha mostrat molt satisfet perquè "donades les circumstàncies, crec que el nostre equip ha pogut garantir l'activitat acadèmica i l'R+D amb nota gràcies a la implicació de tota la comunitat universitària". El personal d'administració i serveis ha votat a favor de Roca en un 89% i els estudiants en uun 68%. 


Xavier Roca és Doctor Enginyer Industrial per la UPC des de 2005 i professor de la UPC Terrassa des de 1999. Abans d'esdevenir director de la UPC-ESEIAAT, Roca havia desenvolupat les funcions de sotsdirector del 2011 al 2015. A més, és investigador al Grup de Recerca i Innovació de la Construcció (GRIC) i professor al Departament d'Enginyeria de Projectes i la Construcció.
Participació