Covid-19 a les aules

Cau la xifra de classes confinades a Terrassa: n'hi ha 14, la xifra més baixa des de la primera setmana de curs

La mesura afecta 363 alumnes i professors de 12 escoles i instituts de la ciutat

per La torre del Palau, 16 de desembre de 2020 a les 10:00 |
En les últimes hores s'han reincorporat quatre aules i se n'han tancat dues. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa segueix a la baixa i arriba a les 14, el nombre més baix des de la primera setmana de curs. A l'anterior recompte n'hi havia 16, però cau després de la tornada de la quarantena de quatre classes i l'aïllament de dues.

Segons el departament d'Educació, la mesura afecta 363 alumes i professors de 12 escoles de la ciutat. Al novembre, es va arribar a gairebé 2.000 alumnes en quarantena i un centenar de classes tancades de més d'una cinquantena de centres.


Actualment, Terrassa té 14 classes confinades per casos de coronavirus. A secundària hi ha 12 grups: dos a Can Roca, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall, i un al Blanxart, l'Egara, al Joaquima de Vedruna, al Martí, al Montserrat Roig i al Torre del Palau. A infantil i primària hi ha dues aules aïllades: una al Bisbat d'Ègara i una altra a l'Enxaneta.

En les últimes 24 hores s'han reincorporat quatre grups: dos de secundària, del Blanxart i el Santa Eulàlia, i un a les escoles d'educació especial El Pi i Heura.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 21 d'octubre.

 

Participació