Cau la xifra de classes confinades a Terrassa: n'hi ha 14, la xifra més baixa des de la primera setmana de curs

La mesura afecta 363 alumnes i professors de 12 escoles i instituts de la ciutat

En les últimes hores s'han reincorporat quatre aules i se n'han tancat dues.
En les últimes hores s'han reincorporat quatre aules i se n'han tancat dues. | ACN
Redacció
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:10h
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa segueix a la baixa i arriba a les 14, el nombre més baix des de la primera setmana de curs. A l'anterior recompte n'hi havia 16, però cau després de la tornada de la quarantena de quatre classes i l'aïllament de dues.

Segons el departament d'Educació, la mesura afecta 363 alumes i professors de 12 escoles de la ciutat. Al novembre, es va arribar a gairebé 2.000 alumnes en quarantena i un centenar de classes tancades de més d'una cinquantena de centres.

Actualment, Terrassa té 14 classes confinades per casos de coronavirus. A secundària hi ha 12 grups: dos a Can Roca, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall, i un al Blanxart, l'Egara, al Joaquima de Vedruna, al Martí, al Montserrat Roig i al Torre del Palau. A infantil i primària hi ha dues aules aïllades: una al Bisbat d'Ègara i una altra a l'Enxaneta.

En les últimes 24 hores s'han reincorporat quatre grups: dos de secundària, del Blanxart i el Santa Eulàlia, i un a les escoles d'educació especial El Pi i Heura.