Així serà l'arribada i la recollida de cartes del patge Xiu-Xiu a Terrassa

Arribarà el 26 de desembre en tren i fins els 3 de gener passarà per tots els districtes

El patge Xiu-xiu arriba a Terrassa.
El patge Xiu-xiu arriba a Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
16 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:41h
L'encarregat de recollir les cartes de Reis dels nens i nenes de Terrassa, el patge Xiu-Xiu, no deixarà de fer la seva feina i arribarà a la ciutat tot complint totes les mesures de seguretat. Per exemple, els nens i nenes no podran seure a la seva falda com és habitual.

Arribarà el 26 de desembre com ho fa tradicionalment, en tren, i a dos quarts de set es trobarà al balcó de l'Ajuntament per saludar les famílies que s'apleguin al Raval de Montserrat i també recollir les primeres cartes. Un equip de Canal Terrassa seguirà tota l'arribada, que es podrà seguir per la televisió municipal.


Els dies següents, el patge visitarà tots els districtes de Terrassa per rebre els més menuts de cada zona. La recepció es farà en espais oberts per assegurar el compliment de les distàncies de seguretat: els patis de les escoles les Arenes, Auró, El Vallès, Enxaneta, Sant Llorenç i Josep Ventalló. Aquests són els horaris i i dates de cada visita:

Districte 2 a l’Escola Les Arenes - Dimarts, 29 de desembre. 17 a 20 h.
Districte 3 a l’Escola Auró - Dimecres, 30 de desembre. 11 a 13.30 h.
Districte 4 a l’Escola El Vallès - Dissabte, 2 de gener. 17 a 20 h.
Districte 5 a l’Escola Enxaneta - Diumenge, 3 de gener. 17 a 20 h.
Districte 6 a l’Escola Sant Llorenç - Dilluns, 28 de desembre. 17 a 20 h.
Districte 7 a l’Escola Josep Ventalló - Diumenge, 27 de desembre. 17 a 20 h.

També serà a la festa de benvinguda dels Reis d'Orient

El 5 de gener al vespre, el patge tampoc faltarà a la festa de benvinguda que acollirà l'Estadi Olímpic de Terrassa. Es preveuen tres actuacions amb música, fot i animacions: una a les 17.30, una altra a les 19 h i la darrera a les 20.30 h. Tot seguit, no es descarta una passejada pels principals carrers de la ciutat. Per a més informació i entrades, clica aquí.