Terrassa té 16 grups escolars en quarantena, la xifra més baixa des de la primera setmana de curs

És la primera vegada des del 18 de setembre que el nombre d'escoles amb classes confinades baixa de la quinzena

Redacció
15 de desembre del 2020
Terrassa té aquest dimarts només 14 grups escolars confinats per casos de Covid-19 a l'aula. L'actual és la xifra més baixa des de la primera setmana de curs, en què el registre va passar de 0 aules a gairebé una vintena entre el primer i el segon dilluns.

La tendència es troba a la baixa des de principis de novembre, i la setmana anterior ja no es va passar de 20. Des del setembre, tal com mostra el gràfic anterior, les xifres més altes es van produir a finals d'octubre, arribant a un pic de gairebé un centenar de grups afectats. Segons les dades d'Educació, 556 alumnes i professors de 13 escoles es mantenen a casa. Aquest últim també suposa el nombre més baix de centres afectats des de la primera setmana de curs.
 


A secundària hi ha 12 grups: dos a Can Roca, al Vedruna-Vall i a l'IES Terrassa, i un al Blanxart, a l'Egara, Joaquima de Vedruna, Montserrat Roig, Santa Eulàlia i Torre del Palau. Als cicles d'infantil i primària hi ha tan sols dos grups confinats: un al Bisbat d'Egara i a l'Enxaneta. També hi ha una classe aïllada a les escoles d'educació especial El Pi i l'Heura.

En les últimes hores s'ha reincorporat 11 grups. Vuit són de secundària: dos del Sant Domènec Savio, i un a Can Jofresa, Egara, Escola Pia, Jaume Cabré, Mare de Déu del Carme i Sagrat Cor, i tres són d'infantil i primària: una de l'escola Delta, una al Vapor i l'altre al Joan Marquès Casals.