nadal 2020

L'Orquestra Simfònica del Vallès tocarà a Terrassa el dia de Sant Esteve

El Centre Cultural Terrassa

per La torre del Palau, 15 de desembre de 2020 a les 17:00 |
El Festival de valsos i danses de l'OSV del 2019 | Lorenzo Duaso
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) celebrarà el Festival de valsos i danses amb una gira per nou municipis catalans, amb una desena de concerts, entre el 19 de desembre i el 10 de gener. A Terrassa, el grup actuarà el dia de Sant Esteve, al Centre Cultural Terrassa.

La funció, dirigida per Xavier Puig, i que comptarà amb les sopranos Júlia Farrés-Llongueras i Irene Mas Salom, combina els clàssics valsos de la família Strauss amb la sarsuela catalana d'Amadeu Vives, Nicolau Manent, Felip Caparrós i Eduard Tolrà.


Els concerts començaran el 19 de desembre al Palau de la Música Catalana, i continuaran per Sant Esteve al Centre Cultural de Terrassa, el 27 de desembre a l'Auditori Enric Granados de Lleida i el 30, al teatre municipal La Sala de Rubí.

L'1 de gener l'OSV actuarà al Teatre Casino Ceretà de Puigcerdà, el 2 i 3 de gener al teatre La Faràndula de Sabadell, el 4 al teatre Fortuny de Reus i el 8 a l'Atlàntida de Vic. El 10 de gener tancarà la gira a Can Massallera, a Sant Boi de Llobregat.


A més del Festival de valsos i danses, l'Orquestra continua representant La Flauta Màgica (el 20 de desembre al Palau), El trencanous de Txaikovski (25 de desembre i 6 de gener) i el Concert d'Any Nou (1 i 2 de gener).

 

Participació