Golejada del Terrassa abans del compromís de copa

Els egarencs es van imposar per 4 a 0 contra la Pobla de Mafumet

El pistoler Sergi Arranz celebrant un gol.
El pistoler Sergi Arranz celebrant un gol. | Arnau Alcalà
Alejandro Garcia
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:15h
El Terrassa s’enfrontava a la Pobla de Mafumet a l’Estadi Olímpic després d’encadenar dos partits seguits sense conèixer la victòria, sumant només un dels sis últims punts. L’equip de Xevi Molist va golejar al conjunt de la Pobla per 4 a 0 amb els gols del porter Molluna en pròpia porta, Kilian i Arranz per partida doble.

Només s’havien jugat uns segons del partit quan Grifi, central de la Pobla de Mafumet, va fer una passada al porter Molluna i aquest no va controlar bé una pilota que va acabar al fons de la xarxa. Després del pèssim començament de l’equip visitant, la Pobla va pressionar molt a dalt i, en diverses ocasions, va sotmetre al Terrassa. Tot i les arribades constants per banda esquerra de Guiu i Dani, no van ser capaços de materialitzar cap oportunitat de gol.

El Terrassa FC s’anava sentint més còmode i el 2 a 0 va arribar als peus de Kilian al minut 23. Recuperació del lateral Lucas Viña que, després de recórrer molts metres, va combinar dins l’àrea amb l’extrem del Terrassa que va retallar i xutar per duplicar l’avantatge local.

Més enllà d’una rematada de Sergi Arranz després d’una centrada per banda dreta de Jaume i un xut de Kilian des de fora que va sortir desviat pel sobre del travesser, els egarencs no van tenir més ocasions clares de gol a la primera meitat. El que sí que va tenir el primer equador del partit va ser intensitat de joc. Així ho demostren les quatre targetes grogues que es van veure a la primera part.

Fins a 4 targetes grogues va mostrar l’àrbitre a la primera meitat. Foto: Arnau Alcalà

Manu i Akito van sortir a la mitja part per substituir Galeano i Jaume. El japonès va ser un malson constant pels defenses rivals i al minut 47 ja va tenir la primera aproximació perillosa després de filtrar una passada a l’àrea petita que va rebutjar bé la defensa contrària. Dos minuts després, Arranz va rematar amb el cap una bona centrada de Lucas Viña. El tir va sortir fora, per la dreta de la porteria que defensava Molluna.

Bons primers minuts a la segona part d’un Terrassa que va controlar millor el joc que a la primera meitat del partit. De mica en mica, la Pobla de Mafumet anava evitant el domini asfixiant del Terrassa i també va tenir alguna oportunitat de gol. L’extrem dret Zaka va rematar a porteria després d’una centrada per l’esquerra. El xut el va refusar el porter Ortega. Oribe, que va sortir al terreny de joc per Guiu, va tenir molta presència a l’atac de la Pobla i al minut 68 va fer un tir des de fora de l’àrea que va sortir, per poc, fora de la porteria d’Ortega. Tot i això, se li va complicar molt més la remuntada quan el capità Óscar va veure la segona groga.

Molluna va evitar el tercer gol del Terrassa després d’un xut d’Àlex Fernàndez que provenia d’una passada dins l’àrea d’Arranz. Res més sortir al camp, al minut 72, Albert López va tenir una ocasió a la sortida d’un córner. La seva rematada la va desviar providencialment el porter visitant. Anaven passant els minuts i els egarencs seguien creant oportunitats clares de gol, com una rematada de Salva després d’una molt bona jugada d’Akito per la banda esquerra de l’atac.

El tercer va arribar al minut 87. Passada d’Àlex Fernàndez entre els defenses per habilitar a Sergi Arranz, que es va quedar sol davant el porter i li va picar subtilment la pilota. Tan sols un minut més tard, el pistoler Arranz va tornar a marcar per posar el definitiu 4 a 0 al marcador. Magnífica passada d’Akis pel davanter, que va rematar creuat amb l’esquerra on el porter Molluna no podia arribar.

Sergi Arranz ampliava la golejada local marcant el quart. Foto: Arnau Alcalà

Bones sensacions i victòria còmoda del conjunt de Xevi Molist abans del partit de copa de dimecres contra el València. Ara mateix, el Terrassa és líder del seu grup empatat a punts amb l’Europa, que encara ha de jugar a domicili contra l’Igualada en el partit que tanca la jornada 8 del campionat.

Alineacions

Terrassa FC: Ortega, Salva, Pelegrín, Castillo, Lucas Viña (Marc Muñoz, 81’), Galeano (Manu, 46’), Josu (Akis, 68’), Àlex Fernàndez, Jaume (Akito, 46’), Arranz, Killian (Albert López, 71’).

CF Pobla de Mafumet: Molluna, Caballero, Iván (Bruno, 75’), Grifi, Dani, Óscar, Albert (Karim, 64’), Molina, Zaka (Guillem Martínez, 75’), Carlos (Óscar, 78’), Guiu (Oribe, 64’).

Entrenadors: Xevi Molist (Terrassa FC) i Albert Company (CF Pobla de Mafumet)

Àrbitre del partit: Lluís Espallargas Casellas

Targetes grogues: Àlex Fernàndez (Terrassa FC), Albert (CF Pobla de Mafumet), Galeano (Terrassa FC), Guiu (CF Pobla de Mafumet), Óscar (CF Pobla de Mafumet).

Targetes vermelles: Óscar (CF Pobla de Mafumet)

Celebració del primer gol del Terrassa després de l’errada de Molluna. Foto: Arnau Alcalà