Societat

La Policia Municipal de Terrassa posa en marxa el Pla Especial de Seguretat i Trànsit per les festes de Nadal

Estarà operatiu fins el 12 de gener i pretén garantir la seguretat de la ciutadania i els comerciants

per La torre del Palau, Terrassa | 14 de desembre de 2020 a les 17:00 |
Terrassa amb les llums de Nadal | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassa compta des d'aquest dissabte i fins el 12 de gener amb un Pla Especial de Seguretat i Trànsit per les festes de Nadal. La Policia Municipal de Terrassa ha engegat aquest pla davant la previsió d'un augment de les persones als carrers i comerços de la ciutat. Es tracta de garantir la seguretat dels ciutadans i comerciants, així com vetllar perquè es compleixin les mesures anti-covid.Es vol donar seguretat a les persones en els seus desplaçaments i activitats, així com controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants i restringir la circulació a determinades zones.

El Pla preveu dos dispositius diferents. En primer lloc, un servei especial de trànsit i seguretat per als dies de major activitat comercial, que estarà operatiu de 6 a 22h i que comptarà amb la presència d'agents de servei uniformat al carrer. D'altra banda, un servei ordinari per la resta de dies de campanya de Nadal, que contempla tant el patrullatge normal com un de més intensiu i dissuasiu. 


La Policia Municipal preveu un augment del trànsit i dels fluxos de persones al centre de la ciutat aquestes festes, és per això que es faran controls a diferents carrers. 

 

Participació