Medi Ambient

Terrassa, el municipi amb millor recollida selectiva d'envasos lleugers de Catalunya

L'Agència de Residus de Catalunya ha escollit Terrassa en un acte de reconeixement

per La torre del Palau, Terrassa | 14 de desembre de 2020 a les 09:00 |
Camió de les escombraries de Terrassa | Eco-Equip
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassa ha estat reconeguda com la ciutat amb millors dades de recollida selectiva d'envasos lleugers i la que menys residus municipals ha generat durant l'any 2019. L'Agència de Residus de Catalunya ha escollit la cocapital del Vallès Occidental en l'acte de reconeixement celebrat el passat dijous.

Així, la ciutat ha estat distingida com la localitat que l'any passat va obtenir el millor resultat en la recollida selectiva d'envasos lleugers, amb un 5,82% i com la població que ha generat menys residus municipals, 386,71 kg/hab/any (en la categoria de més de 60.000 habitants). La recollida selectiva de la ciutat va créixer un 6% respecte el 2018, el que demostra que la conscienciació ciutadana augmenta. 


En aquest sentit, l'equip de govern valora positivament ambdós reconeixements, ja que són el resultat de la feina realitzada amb les campanyes informatives dels darrers anys i de l'esfroç de la ciutadania. No obstant, des de l'ajuntament es vol deixar clar que és important seguir treballant per assolir els objectius marcats i es demana a la ciutadania que segueixi sent responsable pel que fa als residus. 

 

Participació