Societat

Creu Roja Terrassa inicia una campanya per conscienciar a la restauració davant el repunt de contagis

L'actuació de caràcter pedagògic es fa amb la col·laboració de l'Ajuntament

per La torre del Palau, Terrassa | 11 de desembre de 2020 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja han iniciat una campanya per demanar al sector de la restauració que no abaixi la guàrdia davant el darrer repunt de contagis. Es tracta d'un projecte conjunt de conscienciació per tal de divulgar la necessitat de respectar les normes de prevenció de la Covid-19.

L'objectiu de la campanya no és cap altre que recordar als propietaris de bars i restaurants totes les mesures de seguretat i prevenció que cal adoptar tan a l'interior com a l'exterior del local. Per realitzar aquesta actuació, l'Ajuntament de Terrassa hi destina 7 equips, formats per inspectors i voluntaris de la Creu Roja. La campanya tindrà lloc als locals d'hostaleria i restauració de la ciutat, els dies 10, 11, 14 i 15 de desembre de 9 a 13h. 


D'altra banda, des del consistori també s'ha engegat una altra campanya de conscienciació, en aquest cas ciutadana. Es tracta d'una actuació per conscienciar a la gent sobre la importància de les mesures de prevenció de la Covid-19. S'han instal·lat dos punts d'informació als barris de Vilardell i Torre-sana però l'objectiu és fer la campanya extensible a altres zones de la ciutat. 
 

 

Participació