Augmenta la xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa però no supera la vintena

18 grups de 15 escoles i instituts es troben en quarantena

Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell
Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
11 de desembre del 2020
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha augmentat fins a les 18 en les últimes hores. Aquest dijous la xifra era de 17, però en les últimes 24 hores s'han reincorporat dos grups i per contra, se n'han confinat tres.

L'actual es tracta d'una de les xifres més baixes dels primers tres mesos de curs, en què el nombre s'ha arribat a acostar fins als 100. Segons Salut, la mesura afecta a 553 alumnes i professors de X escoles i instituts de la ciutat.

A secundària hi ha 14 grups confinats: dos a Sant Domènec Savio i dos al Santa Eulàlia, i un al Blanxart, Can Jofresa, l'Ègara, l'Escola Pia, el Jaume Cabré, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Sagrat Cor, al Vedruna-Vall i a l'IES Terrassa.

A infantil i primària hi ha quatre classes aïllades: un a l'escola Delta, una altra al Vapor, una al Joan Marquès Casals i per últim, una al Vedruna-Vall. 

En les últimes 24 hores s'han incorporat dos grups després de la quarantena: un de secundària del Blanxart i un altre del Petit Estel-La Nova.