Ciutadans reclama que s'augmenti en un 10% la plantilla de la Policia Municipal de Terrassa

La ciutat dté la ràtio d'agents policials més baixa de la comarca, segons la regidora de la formació taronja Isabel Martínez

La regidora Isabel Martínez, de Cs Terrassa
La regidora Isabel Martínez, de Cs Terrassa | Cs Terrassa
Redacció
11 de desembre del 2020
La formació política Ciutadans Terrassa demana un increment net del 10% de la plantilla de la Policia Municipal el 2021. El partit taronja presentarà una proposta de resolució al ple del mes de desembre demanant que l'augment consisteixi en places de nova creació, no només cobrir jubilacions o fer canvis per mobilitat intradministrativa.

La regidora de Ciutadans a Terrassa Isabel Martínez ha recordat que la ciutat "té un dèficit històric d'efectius policials" i que "és la ciutat amb la ràtio més baixa de tot el Vallès Occidental".

És per això que des de la formació taronja es creu que "s'han d'implementar mesures efectives per millorar la seguretat a Terrassa i els recursos de la Policia Municipal". Martínez també ha volgut deixar clar que es tracta d'una proposta viable econòmicament, ja que arrel de la pandèmia enguany s'ha suspès la Llei d'Estabilitat Pressupostària i s'elimina el límit a la taxa de reposició.