1 de 10
Educació

La UPC-ESEIAAT celebra les eleccions a la direcció del centre amb Xavier Roca com a únic candidat

La comunitat universitària podrà votar online entre el 10 i el 15 de desembre

Xavier Roca vol revalidar el seu mandat com a director de la UPC-ESEIAAT | UPC
per La Torre del Palau, Terrassa | 10 de desembre de 2020 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) celebra del 10 al 15 de desembre les eleccions a la direcció del centre. Xavier Roca, qui ja ha dirigit l'escola els darrers quatre anys, és l'únic candidat.

Xavier Roca és Doctor en Enginyeria Industrial per la UPC i professor de la UPC Terrassa des del 1999. A més, ha estat sotsdirector cap d'estudis del 2011 al 2015 i també ha exercit la tasca de delegat del rector de l'Àrea Acadèmica de l'ESEIAAT. Roca és investigador al Grup de Recerca i Innovació de la Construcció (GRIC) i professor del Departament d'Enginyeria de Projectes i de la Construcció. 

Més de 5.000 persones de la comunitat universitària tindran dret a vot -online, degut a les condicions sanitàries- per decidir el pròxim director de l'escola d'enginyeria més important del país.
 
Participació