Terrassa té 17 grups escolars confinats, la xifra més baixa en gairebé tres mesos

En les últimes hores s'han reincorporat 19 classes

Hi ha 17 escoles afectades, però només una té més d'un grup confinat.
Hi ha 17 escoles afectades, però només una té més d'un grup confinat. | ACN
Redacció
10 de desembre del 2020
Després de tot el mes de novembre per sota de la mitjana de classes confinades durant el curs, situada entre les 50 i les 90, la tendència es manté. La xifra actual és de 17, la més baixa des de la primera setmana de curs. Fa 10 dies es va baixar de 20 per primer cop des del 22 de setembre. Hi pot influir el fet que 19 aules s'hagin reincorporat en les últimes hores després de la quarantena. Segons Salut, la mesura afecta actualment 553 alumnes i professors.

Actualment, a secundària hi ha 12 grups confinats: dos a Sant Domènec Sàvio, i un al Blanxart, Can Jofresa, Escola Pia, Jaume Cabré, Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, Sagrat Cor, Santa Eulàlia, IES Terrassa i Vedruna-Vall. A infantil i primària hi ha cinc grups: un a l'escola Delta, un al Vapor, un al Joan Marquès i Casals, un al Petit Estel-La Nova i un al Vedruna-Vall.
 

Evolució de la xifra de classes confinades a Terrassa fins a mitjans de novembre. Foto: Ajuntament de Terrassa


Els 19 grups que es reincorporen

En les darreres 24 hores s'han reincorporat 19 grups de la ciutat. D'aquests, sis són de secundària: dos de l'Ègara i un de Can Jofresa, Montserrat Roig, Sala i Badrinas i IES Terrassa.

A Infantil i primària en són 11: dos al Liceo Ègara i al Lanaspa, i un a l'Antoni Ubach, al Bisbat d'Ègara, a Creixen, al Cim, a l'Isaac Peral, al Ramón  Cajal i al Sant Llorenç del Munt. També tornen de la quarantena un grup de l'escola bressol municipal La Casona i un grup de l'escola d'adults CFA Ègara.