La Policia Municipal atura quatre festes en una nit a Terrassa

A més, durant aquest dimarts s'han interposat vuit denúncies per no complir amb la normativa de prevenció de la Covid-19

Redacció
09 de desembre del 2020
La Policia Local de Terrassa ha interposat entre la nit del dilluns i la matinada del dimarts quatre denúncies per pertorbar el descans dels veïns. El fet que dimarts fos festiu ha augmentat l'activitat nocturna. A més, durant el dimarts s'ha sancionat a tres persones per no dur la mascareta posada, a quatre per no respectar el confinament nocturn i a un home propietari d'un local el qual superava el màxim aforament permès.

La primera de les festes a les quals van irrompre va ser a les 22.35 h d'aquest dilluns, la trucada d'un particular que es queixava de sorolls al seu bloc de pisos, al carrer d'Europa amb el passatge d'Àustria, va alertar a la Policia Municipal. Dos agents van anar al lloc dels fets i van denunciar al propietari del pis d'on provenien els sorolls.

Més tard, a les 23.07 h, es va rebre una altra trucada per queixar-se de música forta provinent d'un habitatge d'un bloc de pisos del carrer de Watt amb el carrer de l'infant Martí. Una unitat policial va comprovar d'on provenia el soroll i van denunciar el responsable.

A les 0.10 h una tercera trucada, en aquest cas provinent del carrer de Tarragona amb la rambla de Francesc Macià, alertava la Policia d'una possible festa en un domicili. Dos agents van accedir al bloc de pisos i van comprovar els sorolls, per tant van sancionar al responsable.

Finalment, a la 1 h, un particular va trucar al 092 per informar de sorolls provinents d'un domicili del carrer de Wilson amb el carrer de Germà Joaquim. Els agents van comprovar la procedència dels sorolls i van denunciar a la persona que constava empadronada a l'edifici, ja que les persones que hi havia a l'interior es van negar a identificar-se.