successos

FOTOS Diverses caravanes afectades per un robatori en un aparcament de Terrassa

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets, que van tenir lloc el passat cap de setmana a la carretera de Sabadell

per La torre del Palau , 10 de desembre de 2020 a les 19:00 |
Segons els responsables de l'establiment, els assaltants no es van endur cap objecte de valor. | Dani Sànchez
Diverses caravanes obertes i remogudes, i algunes fins i tot, amb desperfectes. És el balanç de l'assalt, la matinada de dissabte a diumenge, a l'aparcament de caravanes de la N-150, prop de l'Hospital de Terrassa. Tal com ha pogut saber LaTorre, els lladres haurien obert diversos vehicles però per ara no hi hauria "afectacions importants".
 

Una rulot de l'aparcament, amb la finestra malmesa pel robatori. Foto: Dani Sànchez


 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest mitjà que el dilluns van rebre una denúncia alertant d'un robatori en una autocaravana, la qual els propietaris havien localitzat "remoguda". El cos policial ha obert una investigació per esclarir els fets.
 

Una caravana amb el plàstic de la finestra malmès per l'assalt. Foto: Dani Sànchez


Preguntats pel succés, els propietaris de l'establiment expliquen que agents de la policia catalana han visitat la finca aquest dijous, on han investigat empremptes. Tot i això, creuen que "no s'han emportar res de valor". Pel que fa als clients afectats, se'ls està avisant "esglaonadament" i alguns ja han pogut comprovar l'estat de les pertinences.

 

 

Participació