1 de 10
Societat

En marxa la 42ª Campanya de Recollida de Joguines de la Creu Roja de Terrassa

L'edició d'enguany té lloc fins al 28 de desembre i s'ha adaptat al coronavirus amb crides a través del les xarxes i per telèfon

Presentació de la 42ª Campanya de Recollida de Joguines de Terrassa | Cedida
per Martí Palau, Terrassa | 7 de desembre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Campanya de Recollida de Joguines de Terrassa celebra enguany la 42ª edició de la mà de la Creu Roja Joventut de Terrassa. S'espera poder arribar a uns 1.500 infants les famílies dels quals no podran assumir el cost d'adquirir joguines. La recollida es duu a terme des del 4 al 28 de desembre. Un any més, Publitesacomunicació és l'empresa encarregada de donar un impuls comunicatiu al projecte, sense cap cost econòmic per la ciutat.

El principal punt de donació de joguines se situa a la seu de Creu Roja a Terrassa, al carrer Fra Bonaventura Gran, 10. L'horari de recollida és de dilluns a dijous de 8 a 14h i de 15 a 17h i divendres i vigílies de festius de 8 a 14h. En declaracions a LaTorre des de Creu Roja Terrassa es lamenta no poder fer esdeveniments multitudinaris per la situació sanitària, però diuen que "s'han hagut d'adaptar".


"Enguany no podem fer xerrades a les escoles ni esdeveniments presencials, ho fem online i per telèfon, tan les xerrades com atendre a les persones que sol·liciten o donen joguines". Es demana que les joguines compleixin sis paràmetres: nova, educativa, no bèl·lica, no sexista, joc cooperatiu o col·lectiu i també es fa defensa del consum responsable. 

La Recollida de Joguines contribueix a la creació d'una societat més solidària i participativa. És per això que es dona molt valor a la participació d'altres entitats i empreses en la campanya, organitzant actes de suport o participant directament. De la mateixa manera, també és molt important la implicació d'escoles i instituts, amb la fórmula de l'aprenentatge servei.

 

Participació