societat

Dimarts 8, primer festiu en què les botigues obren per la campanya de Nadal a Terrassa

La ciutat es troba entre els 42 municipis catalans que van declinar permetre l'obertura el 6 de desembre

per La torre del Palau , 7 de desembre de 2020 a les 11:15 |
Adrià Costa
Les botigues i comerços de Terrassa podran obrir aquest dimarts 8 de desembre. Es tracta del primer dia festiu en què es permet l'obertura de locals per la campanya de Nadal 2020. La ciutat forma part d'un grup de 42 municipis catalans que van demanar substituir el diumenge 6 per l'esmentat dimarts.

Tenint en compte la situació sociosanitària, diversos Ajuntaments havien plantejat modificar el seu calendari de festius amb obertura de botigues pel 2020, i així, substituir el dia 6 de desembre pel dia 8.


El Consell Assessor de Comerç, òrgan assessor de la Generalitat en l'àmbit comercial, va aprovar el canvi en una reunió celebrada la setmana anterior. Les botigues dels municipis que van sol·licitar el canvi de data podran obrir també el 13 i el 20 de desembre, així com el 3 i el 10 de gener.

Entre la quarantena de municipis catalans que han optat pel canvi s'hi troben també Barcelona, Sabadell, Manresa, Reus, Montcada i Reixac, l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, el Prat de Llobregat, Mataró i Vilanova i la Geltrú.

 

Participació