FOTO Terrassa estrena un gran mural en homenatge al voluntariat

L'obra es troba al Parc de Vallparadís, sota el pont del Cementiri Vell

És obra de l'artista local Anna Taratiel i inclou 22 valors relacionats amb el voluntariat.
És obra de l'artista local Anna Taratiel i inclou 22 valors relacionats amb el voluntariat. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:15h
El parc de Vallparadis està d'estrena. El pont del Cementiri Vell, que creua el parc a l'altura del Centre, incorpora des d'aquest cap de setmana un mural dedicat al voluntariat a Terrassa. Es tracta d'una obra amb tons blancs, negres, taronges i verds de l'artista terrassenca Anna Taratiel, que des d'ara omple una de les grans parets de l'estructura de pedra i que molts passejants i corredors ja han pogut admirar.

La seva estrena va tenir lloc aquest dissabte, 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat. La iniciativa va ser validada per la Taula d'Entitats del Voluntariat després d'una proposta de l'Ajuntament. Tot seguit es va fer una llista de 22 valors que l'autora havia de reflectir a l'obra. Es tracta de paraules com inclusió, dignitat, humanitat, empatia, generositat, entrega, constància, humilitat i valentia.
 

La presentació va comptar amb la presència de la regidora Ona de Qualitat Democràtica, Ona Martínez i de l'autora, Anna Taratiel. Foto: Ajuntament de Terrassa