Una conductora beguda s'estimba contra un fanal a Terrassa i fuig corrent

La infractora va ser localitzada al barri de Sant Llorenç, a més d'un quilòmetre del lloc de l'accident

Redacció
04 de desembre del 2020
El 112 va informar, aquest dijous pocs minuts abans de les quatre de la tarda, de la col·lisió d'una furgoneta contra un fanal a l'avinguda del Vallès de Terrassa, a l'altura del carrer del Canigó.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla de la Policia Municipal, que va localitzar el vehicle estimbat contra el fanal, que havia cedit. Van comprovar que tenia la ITV caducada, però el seu conductor no hi era.

Uns testimonis van explicar que la conductora del vehicle accidentat havia sortit corrent i que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Després d’una batuda, els agents la van localitzar al carrer de la Castellassa, amb l’avinguda del Vallès, i li van realitzar la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,83 mg/l.

La conductora va ser traslladada a la Prefectura per fer les proves amb etilòmetre evidencial, amb resultats de 0,91 mg/l i 0,83 mg/l.  Finalment, els agents li van interposar una denúncia per delicte contra la seguretat viària i una altra per conduir amb un vehicle amb la ITV caducada.