La xifra de classes confinades a Terrassa s'enfila fins a les 30

La mesura afecta a 660 alumnes i professors de 27 escoles i instituts de la ciutat

Hi ha 661 alumnes i professors egarencs en quarantena, segons el departament d'Educació.
Hi ha 661 alumnes i professors egarencs en quarantena, segons el departament d'Educació. | ACN / J. Marsal
Redacció
04 de desembre del 2020
Actualitzat el 10 de desembre a les 10:01h
La xifra de classes confinades a Terrassa s'ha enfilat fins a les 30. A aquest nombre s'hi arriba després d'una escalada progressiva durant tota la setmana, partint de les 19 del principi. En aquesta escalada hi pot influir que des de dimecres no s'ha reincorporat cap grup de la quarantena.

Després de tot el mes de novembre per sota de la mitjana de classes confinades durant el curs, situada entre les 50 i les 90, la tendència es manté i l'actual és la xifra més alta de les últimes setmanes. Segons Educació, la mesura afecta X alumnes i professors de 27 escoles de la ciutat.

A secundària hi ha 10 grups confinats: al Blanxart, Can Jofresa, Cingle, Egara, Escola Pia, Mare de Déu del Carme, Montserrat Roig, al Sala i Badrinas, IES Terrassa i Vedruna-Vall.

A infantil i primària en són 18: tres al Liceo Egara, dos a l'Ègara, al Lanaspa i al Marià Galí, i un a l'Antoni Ubach, Bisbat d'Egara, Creixen, El Cim, El Vapor, Isaac Peral, Joaquima de Vedruna, al Petit Estel-La Nova, al Ramón y Cajal, al Sant Llorenç del Munt i al Vedruna-Vall.

També hi ha una classe confinada a l'escola bressol municipal i un altre a l'escola d'adults Ègara.