Medi Ambient

L'entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt es regula aquest pont de la Constitució

Els dies 7 i 8 de desembre els vehicles només podran accedir-hi de 8 a 14h

per La Torre del Palau, Terrassa | 4 de desembre de 2020 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entitat gestora dels parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt, la Diputació de Barcelona, regularà l'accés a ambdós espais els dies 7 i 8 de desembre, de 8 a 14 h. Aquesta mesura s'aplica en previsió d'una afluència important de visitants.

Les mesures són semblants a les que es van aplicar el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre, destinades a pal·liar problemes de caràcter social i mediambiental provocats per la descontrolada afluència de persones al Parc Natural. La regulació s'iniciarà en el moment que els aparcaments de la zona s'omplin, amb la cooperació del personal dels parcs, guardes, informadors, Mossos d'Esquadra i Agents Rurals. 


Durant els dos dies funcionarà el servei del Bus Parc del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac, amb serveis regulars cada hora entre les 8.30 h del matí des de l'Estació del Nord de Terrassa fins a Coll d'Estenalles, Mura i Talamanca, i des de les 8.10 del matí des de l'estació de ferrocarril de Sant Celoni fins a Santa Fe del Montseny i Fontmartina.

 

Participació