Ullastrell construirà dues depuradores d'aigua en tres anys

Tindran l'objectiu de sanejar les aigües residuals dels habitatges per poder-les enviar netes a les lleres de les rieres i els torrents

Redacció
03 de desembre del 2020
Ullastrell disposarà de dues depuradores d'aigua entre el 2022 i el 2023. Així ho van consensuar l'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Aigua en una reunió celebrada aquest dimarts.

La primera anirà situada al nucli de Ca n'Amat, prop de la riera de Salzes. La segona se situarà al torrent del Comú, al mateix nucli urbà del municipi. Ambdues instal·lacions tenen com a objectiu el sanejament de les aigües residuals dels habitatges per poder-les enviar netes a les lleres de les rieres i els torrents. La redacció i licitació dels projectes tindrà lloc el 2012, i es preveu que les obres comencin el 2022.

Segons el govern municipal, aquest és "un altre gran pas en la defensa del medi ambient" i al mateix temps "una obligació com a comunitat de gestionar correctament i responsablement les aigües residuals". A mitjans d'octubre, el municipi va iniciar el sistema de recollida de residus port a porta.