Lleu repunt de la xifra de classes confinades a Terrassa fins a les 24 actuals

En les últimes hores s'han confinat cinc grups escolar i no se n'ha reincorporat cap; la mesura afecta uns 460 alumnes i professors

Institut Escola Costa i Llobera
Institut Escola Costa i Llobera | Blanca Blay/ACN
Redacció
03 de desembre del 2020
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha augmentat fins les 24 en les últimes hores.  En l'anterior recompte n'hi havia 19, pel que cinc classes han estat aïllades mentre que cap s'ha reincorporat després de la quarantena obligatòria. Malgrat el lleu repunt, el registre es troba a la baixa des de principis de novembre i actualment se situa pròxim a les dades de la segona setmana de curs. Segons Educació, la mesura afecta 466 alumnes i professors de 19 centres educatius.

A secundària hi ha sis grups confinats: un al Blanxart, un a Can Jofresa, un al Cingle, un a l'Ègara, un a l'IES Terrassa i un al Vedruna-Vall. A infantil i primària en són com a mínim 16: són tres al Liceo Egara, dos al Marià Galí, dos al Lanaspa i un a l'Antoni Ubach, Bisbat d'Egara, Creixen, El Cim, Isaac Peral, Joaquima Vedruna, Petit Estel-La Nova, Ramón y Cajal i Sant Llorenç del Munt. També hi ha una classe confinada a l'escola bressol municipal La Casona i a l'escola d'adults Ègara.