Política municipal

Allau de baixes a Ciutadans Terrassa: una desena de militants abandonen el grup municipal

L'exregidora Carmen Ortuño i la coordinadora Cynthia Ramírez es troben entre les persones que deixen la formació taronja

per La torre del Palau , 3 de desembre de 2020 a les 09:00 |
Una onada de baixes ha sacsejat aquesta setmana el grup municipal de Ciutadans a Terrassa. Més d'una desena de militants han deixat la formació taronja, i segons informen fonts internes "és previsible que la xifra augmenti pròximament". Entre les baixes s'hi troben l'exregidora a l'Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño, i la coordinadora local del partit, Cynthia Ramírez.

Segons els ja exmilitants, Ciutadans és un partit que "ni a nivell municipal, ni autonòmic ni estatal ja no és el que representa". En aquest sentit, es mostren molt crítics amb la "falta de transparència, participació i democràcia", així com "les poques oportunitats dels afiliats a participar en l'acció política del partit".En la mateixa direcció, apunten que el partit "ha perdut l'essència que tenia en la seva creació, una nova manera de fer política i buscar la implicació social" i, en canvi, s'ha convertit en una "agència de col·locació dels amics de la direcció". Tant Ortuño com Ramírez asseguren que el seu compromís amb la ciutat "continua intacte" i que continuaran treballant per la ciutat "des de la societat i l'associacionisme".

 

 

Participació