Societat

L'Ajuntament de Terrassa ofereix cursos telemàtics a les entitats per fer front a la Covid-19

Es tracta d'una formació gratuïta que es desenvoluparà durant aquest mes de desembre

per La torre del Palau, Terrassa | 5 de desembre de 2020 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les entitats de Terrassa tindran la possibilitat, aquest desembre, de formar-se gratuitament sobre com adaptar-se a les noves condicions que ha imposat la pandèmia de la Covid-19.

L'Ajuntament de Terrassa, a través dels serveis de Solidaritat i Cooperació Internacional i de Qualitat Democràtica, ofereix aquest programa amb l'objectiu de donar eines a les entitats per afrontar les noves condicions econòmiques, socials i organitzatives derivades de la pandèmia.


El dia 9, L'impacte de la Covid-19 a les entitats de solidaritat i cooperació. L'endemà, Iniciació a la dinamització de reunions en línia. El dia 16, Estratègies Creatives en el nou context i el dia després Aprofundint en la dinamització de reunions en línia (II). Les quatre sessions seran online i es duran a terme durant el mes de desembre, totes amb el mateix horari, de 18 a 20h. Per inscriure-t'hi clica aquí. 

 

Participació