La xifra de classes confinades a Terrassa baixa de 20 per primer cop des del 22 de setembre

Hi ha 19 grups de 16 escoles i instituts aïllats per casos de Covid-19

Redacció
02 de desembre del 2020
La xifra de grups escolars de Terrassa aïllats per casos de coronavirus se situa actualment en 19. És la primera vegada des del 22 de setembre (el dimarts de la segona setmana de curs), en què la xifra baixa de 20. La tercera setmana de curs es va consolidar per sobre de la trentena, i el pic va arribar a finals d'octubre, amb gairebé un centenar de classes tancades. Aleshores va començar un descens sostingut fins al registre actual. Les últimes setmanes, la xifra oscil·lava entre les 30 i les 20 classes.

A secundària hi ha almenys tres grups: un a Can Jofresa, un a l'escola Cingle i l'altre a l'IES Terrassa. A infantil i primària en són 15: dos a Lanaspa, al Liceo Egara i al Marià Galí, i un a l'Antoni Ubach, un al Bisbat d'Ègara, un a l'escola Creixen, un al Cim, un a l'Isaac Peral, al Joaquima de Vedruna, al Petit Estel-La Nova, un al Ramón y Cajal, i un al Sant Llorenç del Munt. A l'escola bressol municipal La Casona també hi ha una classe aïllada.

D'altra banda, en les últimes hores s'han reincorporat grups escolars després de la quarantena obligatòria: és un grup de secundària del Cavall Bernat i l'IES Terrassa, tres grups d'infantil i primària d'El Vallès el Liceo Egara (dos), així com un de l'escola d'educació especial L'Heura.
 

Evolució de les classes confinades a Terrassa fins a mitjans de novembre. Foto: Ajuntament de Terrassa