Terrassa i Europa empaten sense gols a l’Estadi Olímpic

Els dos equips favorits de la lliga van oferir una segona part molt entretinguda

Partit entre el Terrassa FC i l'Europa CE
Partit entre el Terrassa FC i l'Europa CE | Arnau Alcalà
Alejandro Garcia
30 de novembre del 2020
Actualitzat el 14 de desembre a les 16:32h
Terrassa FC i CE Europa arribaven al partit al capdavant de la classificació, empatats a punts després d'haver-se jugat cinc jornades del campionat. Tot i que el matx va acabar sense gols, ambdós conjunts ens van brindar una segona part amb molta intensitat i ocasions.

El partit ja prometia espectacle. Abans que la pilota comencés a rodar, la cançó "Live is life" acollia l'estadi per rememorar a Maradona, que ballava al son d'aquesta música als escalfaments previs al partit del Nàpols contra el Bayern de Munich a la Copa de la UEFA de 1989. Es va repetir el tribut a l'argentí quan es va dedicar un minut de silenci per la seva mort.

El partit va començar amb el conjunt de Xevi Molist dominant constantment la pilota, però sense crear gaire perill a l'àrea visitant. Tot i això, va ser l'Europa qui va tenir les dues arribades més clares, ambdós per banda dreta amb la firma de David Jiménez. Fode també va ser protagonista en aquestes internades, buscant sempre el remat des dels centres que venien de la part dreta de l'atac.

La resta de la primera part va tenir color vermell. El Terrassa va mostrar-se dominador de la possessió i del joc, però no va aconseguir ser incisiu als últims metres. Al minut 33, els egarencs reclamaven la pena màxima per una possible mà a la sortida d'un llançament de falta picat per Josu. 

Instants després, el porter Sergio va haver d'intervenir a un córner que, de mica en mica, se'n va anar enverinant. Dos minuts més tard, el 9 del Terrassa, Sergi Arranz, va tenir una oportunitat de gol després d'un centre a l'àrea de Killian des de la banda esquerra de l'atac. El xut de l'egarenc el va atrapar el porter de l'Europa. La més clara de la primera meitat la va tenir Josu, amb un xut creuat a la sortida d'una falta lateral. La rematada va desviar-se lleugerament per la dreta de la porteria de Sergio. Poc més va tenir el primer equador del matx. Un Terrassa que va tenir el domini absolut de la pilota no va ser capaç de materialitzar les seves ocasions de gol. 

Segona part amb oportunitats 

Killian va protagonitzar la primera oportunitat de la segona meitat. La seva rematada la va parar el porter Sergio per evitar el gol del Terrassa. Vilamitjana, que va sortir a la mitja part per reforçar l'Europa, va tenir dos xuts, un que va rebutjar Ortega i un altre que se'n va anar fora per poc. Al minut 53, Nolla, migcampista de l'equip visitant, va fer un tir potent des de fora de l'àrea que va marxar a prop del pal d'Ortega. El Terrassa FC va tenir una ocasió al minut 57 gràcies a un centre de Salva que va aconseguir treure providencialment la defensa del conjunt de David Vilajoana. 

De mica en mica, l'equip egarenc anava reprenent la dinàmica positiva de la primera part i va començar a dominar el partit, jugant constantment a camp rival. Els locals van tenir una claríssima al minut 67 després d'un contraatac que va concloure amb una rematada de Jaume que va ser intervinguda pel porter Sergio. Tan sols un minut més tard, l'Europa va tenir una ocasió molt similar a la del Terrassa amb un xut d'Albert Martí que va parar Ortega.
 

Partit entre el Terrassa FC i l'Europa CE Foto: Arnau Alcalà



L'Europa, a les acaballes del partit, va sotmetre al Terrassa i va començar a dominar la pilota, a més de crear ocasions constants. A 10 minuts pel final, Albert Martí va realitzar una bona jugada per l'esquerra que va acabar amb una rematada al travesser de la porteria d'Ortega. El mateix Albert Martí va ser el protagonista a la següent acció d'atac del conjunt visitant després d'un servei de banda potent d'Adri Guillén que va concloure amb un xut perillós del número 14 de l'Europa.

Empat just en un partit en què el Terrassa FC va dominar la primera part amb un Europa que va mantenir-se ferm, evitant les accions perilloses que podia ocasionar l'equip local. La segona part va tenir molt més equilibri, amb oportunitats de gol d'ambdós conjunts. No obstant això, van ser els de David Vilajoana els que van causar més perill a l'àrea rival, sobretot als últims minuts.

Alineacions

Terrassa FC: Ortega, Salva, Castillo, Pelegrín, Lucas Viña, Àlex Fernández, Adri Lledó
(Galeano, 84'), Jaume Pascual (Akito, 70'), Josu (Akis, 90'), Kilian (Manu, 90') i Arranz.

CE Europa: Sergio, Adri Guillén, Alberto, Àlex Cano, Castell, Uri (Albert Martí, 46'),
Pau López, David Jiménez, Prats, Fode (Vilamitjana, 46') i Nolla (Carlos Cano, 70').

Àrbitre del partit: Sergi Carreró Romera.

Targetes grogues: Josu (Terrassa FC), Àlex Fernández (Terrassa FC), Pelegrín
(Terrassa FC), Castell (Europa CE) i Nolla (Europa CE).