coronavirus

Salut impulsa un nou cribratge massiu a Terrassa de dimecres a divendres

Tindrà lloc al casal cívic el Centre Cívic Montserrat Roig, a Ca n'Anglada

per La torre del Palau, 30 de novembre de 2020 a les 17:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassa acollirà un nou cribratge massiu per detectar positius asimptomàtics de Covid-19. En aquesta ocasió, l'acció tindrà lloc al Centre Cívic Montserrat Roig, a partir del dimecres dimecres, 2 i fins divendres 4 de desembre. Aquests dies, l'equipament es trobarà obert de 8.30 a 14 h i de 15 a 20.30 h.

Les persones cridades a realitzar-se una PCR rebrarn un SMS amb una proposta de data i horari concrets amb la intenció de fer el procés "més àgil i evitar les cues", indiquen des de l'Ajuntament. Les persones residents a Ca n'Anglada que no rebin el missatge podran realitzar-se el test portant la targeta sanitària.


Es tracta d'unes jornades organitzades conjuntament entre l’Ajuntament de Terrassa, el
Consorci Sanitari de Terrassa, el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès, el Banc de Sang i de Teixits (BST) i Creu Roja de Terrassa, basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió de la Covid-19. Les proves PCR aniran a càrrec del BST.
 
L'operatiu, així com el seu objectiu, és similar al del cribratge intensiu que té lloc al poliesportiu de Can Parellada, que ha començat aquest dilluns i es durà a terme fins el dimarts al vespre. Consulta tota la informació sobre aquesta acció.
 

 

Participació