Enxampen un conductor a Terrassa que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa durant el toc de queda

A més, s'ha sancionat a dues persones per conduir begudes en horari de confinament nocturn

Redacció
30 de novembre del 2020
La Policia Municipal de Terrassa ha sancionat aquest dissabte a tres persones per conduir sota els efectes de l'alcohol en horari de confinament nocturn.

En primer lloc, a les 22.17 h, un particular ha informat que hi havia un home amb símptomes d'embriaguesa intentant engegar un cotxe a l'avinguda de l'Abat Marcet. Una patrulla de la Policia ha localitzat el cotxe al carrer de Miquel Àngel amb el carrer d'Amadeu de Savoia. S'ha procedit a fer la prova d'alcoholèmia a l'home, amb un resultat positiu de 1 mg/l. Tot seguit, se l'ha traslladat a les dependències policials per fer la prova amb etilòmetre evidencial, amb dos resultats positius de 1,15 i 1,12 mg/l.

Més tard, a les 22.30 h, dos agents de la Policia Municipal han aturat un vehicle a l'avinguda del Vallès amb el carrer de Sant Tomàs i han comprovat que el conductor semblava begut. La patrulla li ha realitzat la prova d'alcoholèmia i ha donat 0,82 mg/l. A continuació, se l'ha traslladat a la prefactura municipal i ha tornat a donar positiu amb l'etilòmetre evidencial, amb dues taxes de 0,94 mg/l.

Finalment, a les 22.35 h, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha observat com un cotxe xocava contra un arbre a la plaça de la Bicicleta. Els agents han fet la prova d'alcoholèmia al conductor, que era novell, i ha donat un resultat positiu de 0,38 mg/l. Amb l'etilòmetre evidencial el resultat també ha estat positiu, amb unes taxes de 0,44 i 0,43 mg/l.