L'Ajuntament d'Ullastrell aprova el pressupost més elevat de la història del municipi

S'ha tirat endavant tot i els quatre vots en contra de l'oposició

Redacció
28 de novembre del 2020
Ullastrell ha aprovat aquesta setmana el pressupost més elevat de la història del municipi -2.564.278,60 euros- amb els set vots a favor del govern i quatre en contra, de l'oposició. 

Els capítols més importants del pressupost pel 2021 són el destinat a Personal i el destinat a Despeses Corrents i Serveis, sumant ambdós un 66,74 % del total del pressupost municipal. Enguany els números destaquen per l'augment de la inversió, més de 600.000 euros en comparació als anteriors pressupostos. Aquest augment es deu a les ajudes de la Generalitat (PUOSC) i la Diputació de Barcelona (PGI) i també a la voluntat d'endeutament de l'Ajuntament per ser part activa de la recuperació econòmica que toca viure.

El govern d'ERC d'Ullastrell lamenta els vots en contra de l'oposició, JxCat, en uns pressupostos que, segons diuen, "han de permetre poder iniciar la reforma de la zona esportiva i col·locar gespa artificial al camp de futbol o destinar 117.000 euros a fer inversions a Ca n'Amat". A més, en el mateix ple s'ha aprovat la Relació de llocs de treball i la plantilla del consistori, dues modificacions de crèdit i el dictamen sobre el compte general de l'Ajuntament d'Ullastrell de l'exercici 2019.