Terrassa encén els llums de Nadal per il·luminar les festes més atípiques

L'alcalde i portaveus dels grups municipals han participat en una cerimònia austera per no deixar perdre una de les tradicions nadalenques

El context de pandèmia no ha impedit a Terrassa encendre els tradicionals llums de Nadal.
El context de pandèmia no ha impedit a Terrassa encendre els tradicionals llums de Nadal. | Roger Navarro
Redacció
27 de novembre del 2020
Actualitzat el 10 de desembre a les 16:55h
S'acosta Nadal i Terrassa vol fer-ho notar. En una cerimònia austera i sense parlaments, representats de l'Ajuntament amb l'alcalde Jordi Ballart al capdavant han participat aquest divendres a la tradicional encesa de llums nadalenques al Raval de Montserrat. Primer, però han encès espelmes en memòria de les víctimes de la Covid-19, que han estat dipositades a l'arbre de 12 metres que enguany presideix l'entrada principal del Consistori.

Així, des d'aquest últim cap de setmana de novembre i fins ben passats els Reis, cada vespre, les nits d'hivern egarenques seran una mica més lluminoses, quan més falta fa. No es preveuen unes festes normals, enguany ben marcades per la Covid-19, però es vol preservar l'ambient nadalenc: carrers, places i avingudes de Terrassa han estat engalanats pels tècnics municipals com cada any.
 

L'alcalde Jordi Ballart, Isaac Albert i Alfredo Vega encenen les espelmes en record de les víctimes de la Covid-19. Foto: Roger Navarro



En consonància amb l'encesa de llums, la normalitat també es farà palesa amb altres activitats que es mantindran a la programació, malgrat el context de pandèmia. Són les fires d'Hivern i de Santa Llúcia, que enguany canviaran d'ubicació, el pessebre, que se situa a la Plaça Vella o l'arribada dels Reis, que dies enrere l'Ajuntament va prometre als infants sense detallar de quina manera s'adaptaria per evitar aglomeracions.
 

La plaça Vella de Terrassa, plena de famílies aquest divendres durant l'encesa de llums de Nadal. Foto: Roger Navarro

 

Les llums de Nadal ja brillen al Raval de Montserrat. Foto: Twitter @isaacalbert