On, quan, qui? Totes les respostes a les preguntes sobre el nou cribratge massiu a Terrassa

Salut practica proves PCR a la població a partir d'aquest dilluns 30 de novembre

Imatge del cribatge a les Borges Blanques
Imatge del cribatge a les Borges Blanques | ACN
Redacció
27 de novembre del 2020
Actualitzat el 30 de novembre a les 0:01h
Terrassa acollirà un cribratge massiu per detectar casos positius de Covid-19. Tal com va avançar LaTorre dies enrere, l'escenari escollit és el poliesportiu de Can Parellada. Ara, després d'una reunió entre l'Ajuntament i el departament de Salut, s'han conegut més detalls sobre l'acció.

Hi pot anar tothom? Quan puc anar-hi? Què he de portar? Coneix la resposta a tots els dubtes sobre l'acció a la guia que t'hem preparat sota aquestes línies.

On? Pavelló poliesportiu de Can Parellada de Terrassa (carrer d'Amèrica, nº 9-15)

Quan? Dilluns 30 de novembre i dimarts 1 de desembre. de 8.30 a 14 h i de 15 a 20.30 h

Qui? Usuaris del CAP Antoni Creus (Can Parellada), majors de 16 anys i sense símptomes.  Les persones cridades a participar al cribratge rebran un SMS informatiu amb dia i franja horària. Les persones que no rebin SMS però compleixin els tres primers requisits també hi podran anar.

Per què? Salut ha detectat una alta incidència de casos a la zona sud de Terrassa, així com en altres districtes. No es descarta practicar més cribratges en les pròximes setmanes.

Què s'ha de portar? La prova és gratuïta. S'haurà de facilitar nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i presentar la Targeta Sanitària Individual (TSI) si se'n disposa.

Com puc conèixer els resultats? Les persones que es facin la prova PCR s'han de donar d'alta a La Meva Salut. Pots fer-ho en aquest enllaç.