L'Ajuntament de Terrassa es conjura contra la violència envers les dones

Els portaveus dels grups municipals han fet un minut de silenci al Raval de Montserrat seguit d'un manifest virtual, en una jornada marcada per la pandèmia

Minut de silenci davant l'Ajuntament de Terrassa.
Minut de silenci davant l'Ajuntament de Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
25 de novembre del 2020
Actualitzat el 26 de novembre a les 17:35h
El 25 de novembre se celebra el Dia Mundial per l'erradicació de la violència envers les dones. Com cada any, Terrassa ha acollit actes per a commemorar-lo. A banda de la marxa de torxes en la jornada de vigília, el Raval de Montserrat ha estat l'escenari escollit per a celebrar la cerimònia oficial, que després ha passat a l'àmbit telemàtic.
 
Hi han participat membres dels cinc grups municipals presents al Ple, encapçalats per l'alcalde de Terrassa. S'ha celebrat un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista, en un format auster -s'havia demanat a la ciutadania no assistir-hi i fer-lo en privat-, i marcat per les restriccions anti-Covid. Una trentena de persones han acompanyat als representants polítics egarencs.

Tot seguit, s'ha llegit un manifest a través d'una concentració virtual en què han participat set dones, representants dels set districtes de la ciutat, membres de la Comissió 8 de Març. El vídeo s'ha difós per xarxes socials i pel canal de Youtube de l'Ajuntament a partir del minut de silenci. Per escoltar-lo, clica en aquest enllaç.