previsió meteorològica

Setmana marcada per la pluja a Terrassa

La inestabilitat s’allargarà fins al dissabte

per NacióDigital , 25 de novembre de 2020 a les 13:00 |
Dijous és el dia en què s'espera més pluja. | Adrià Costa
Canvi de temps a la vista a Terrassa, però també a la resta de Catalunya. Des d’avui i fins dissabte, caldrà agafar els paraigües. El diumenge tornarà la calma. 

En aquests moments, s’apropa una zona de baixes pressions que se situarà al sud-oest de la península i que, alhora, provocarà un increment de la inestabilitat a Catalunya durant els propers dies.


Així, avui ja ens hem despertat amb nuvolositat abundant i al llarg del matí i al migdia ja han caigut les primeres pluges, no massa intenses, al litoral i prelitoral. Les precipitacions es podrien estendre a l’interior durant la tarda. La temperatura pujarà una mica i no serà tan freda com en dies anteriors. 
 
El dijous continuarà la inestabilitat, amb pluges més generalitzades. Plourà amb força a les comarques de Girona, Terres de l’Ebre, litoral i prelitoral, on es troba Terrassa. El vent començarà a bufar durant la tarda i ja no s'aturarà fins al cap de setmana.

Les precipitacions, d’intensitat feble, seguiran el divendres i dissabte i podran arribar a qualsevol punt del país. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.800 metres al Pirineu. 
Diumenge s’obriran clarianes, amb algunes estones de sol. No hi haurà pluges. 

 

Participació