Salut impulsa un nou cribratge massiu a Terrassa

El pavelló poliesportiu de Can Parellada acollirà una campanya de proves PCR a partir de dilluns

Els usuaris del CAP Antoni Creus se sotmetrana a proves PCR el pròxim dilluns i dimarts.
Els usuaris del CAP Antoni Creus se sotmetrana a proves PCR el pròxim dilluns i dimarts. | ACN / A. Ferràs
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:20h
El pavelló poliesportiu de Can Parellada de Terrassa acollirà la setmana que ve un cribratge massiu a través de proves PCR. En aquesta ocasió, la campanya està destinada a detectar casos de Covid-19 en una zona on s'ha registrat una alta incidència de positius en les últimes setmanes. L'impulsen el departament de Salut i el Banc de Sang i Teixits.

Segons ha pogut saber LaTorre, les jornades intensives tindran lloc el dilluns i dimarts, encara que no han transcendit els horaris, i tenen com a objectiu identificar positius entre els usuaris del CAP Antoni Creus. Aquest dijous, l'organització i Ajuntament de Terrassa es reuniran per concretar els detalls del dispositiu, que començarà un cop acabi la campanya que aquests dies s'efectua a Rubí.

Fonts internes del Banc de Sang expliquen a aquest mitjà que des del servei d'epidemiologia de Salut s'han detectat zones de la ciutat amb una taxa "alta" de casos. Tot i que no és una casuística exclusiva de Can Parellada, asseguren que de moment es fa en aquesta zona "perquè no poden arribar a tot arreu", però en el mateix sentit asseguren que "no descarten fer campanyes en altres zones" pròximament.

Hi haurà ampliació.