Política

L'Ajuntament de Terrassa organitza un cicle d'audiències públiques per exposar les accions de govern

Es realitzaran de forma telemàtica entre el 30 de novembre i el 4 de desembre

per La torre del Palau, Terrassa | 25 de novembre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Terrassa oferirà un cicle d'audiències públiques per exposar a la ciutadania les accions de govern que s'han dut a terme durant la pandèmia de la Covid-19. Les sessions seran telemàtiques i es faran entre el 30 de niovembre i el 4 de desembre, cada dia dedicat a una àrea de l'Ajuntament. L'últim dia es presentaran els pressupostos municipals pel 2021.

Les audiències públiques són espais de participació destinats al retiment de comptes per part del Govern Municipal i el debat posterior amb la ciutadania. La regidora de Qualitat Democràtica de l'Ajuntament de Terrassa, Ona Martínez, considera que "les audiències públiques representen un espai de diàleg i participació amb els ciutadans molt important, tant per retre comptes, com per exposar els reptes immediats i de futur de la ciutat". 


Les sessions es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Terrassa i de la plataforma participa.terrassa.cat. Per participar-hi hi ha tres opcions: deixar preguntes escrites a la plataforma Participa a Terrassa fins a 24 hores abans de la sessió, demanar la intervenció en directe a la videoconferència en el torn obert de preguntes o deixar preguntes escrites en directe als comentaris. 

 

Participació