VÍDEO Sorprenent robatori a un estanc de Sant Cugat: els Mossos els enxampen in fraganti i s'escapen marxa enrere

Un dels agents va disparar un tret d'advertència per aturar als presumptes lladres

Imatge del moment en què arriben els Mossos i els lladres s'escapen marxa enrere
Imatge del moment en què arriben els Mossos i els lladres s'escapen marxa enrere | Instagram
NacióSantCugat
25 de novembre del 2020
L'estanc del passeig de Torreblanca de Sant Cugat ha estat víctima aquesta matinada de diumenge d'un robatori amb força. Un vehicle aturat davant de l'establiment amb el maleter obert per dipositar tot el material sostret era la via de sortida dels presumptes lladres. Una seqüència que es pot observar a través d'un vídeo que van enregistrar uns veïns de la zona des d'una finestra del seu domicili.
 

En declaracions a NacióSantCugat, el cos policial català confirma que mentre els lladres estaven a l'interior de la botiga, un cotxe dels Mossos d'Esquadra va arribar a la zona dels fets tallant-los la sortida. Els agents van sortir del vehicle policial i van cridar a l'alto. El conductor no va fer cas i va accelerar marxa enrere xocant amb diversos cotxes aparcats a la via, reacció que va ser resposta amb un tret d'advertència per part d'un dels agents. 

Malgrat tot, els sospitosos van aconseguir perdre el rastre i a hores d'ara encara no s'ha produït cap detenció. Des de Mossos han informat que s'ha obert una investigació. El valor de la quantitat sostreta per part dels presumptes lladres encara no ha estat quantificada.