Puja la xifra d'escoles i classes confinades a Terrassa, però es manté per sota la mitjana del curs

Hi ha tancats 26 grups escolars de 21 centres educatius, mesura que afecta 443 alumnes i professors, segons Educació

Cap grup s'ha reincorporat a l'activitat presencial en les últimes 24 hores.
Cap grup s'ha reincorporat a l'activitat presencial en les últimes 24 hores. | Gemma Sánchez/ACN
Redacció
26 de novembre del 2020
La xifra de classes confinades a Terrassa ha augmentat en les últimes 24 hores. Si aquest dimecres n'eren 21, actualment en són 26. Tot i la pujada, la xifra es manté per sota la mitjana i continua la tendència existent des de principis de novembre, tal com es mostra al gràfic inferior. Un altre detall positiu és que de les 21 escoles i instituts afectades, només l'IES Terrassa té més d'un grup aïllat.

La incorporació de cap grup després de la quarantena en les últimes 24 hores pot haver impulsat el nombre de classes aïllades.A secundària hi ha 11 grups confinats: tres a l'IES Terrassa, i un al Blanxart, Cavall Bernat, Cingle, Egara, Mare de Déu del Carme, Martí, Mont Perdut i Santa Eulàlia.

A infantil i primària en són 11: n'hi ha dos al Roser Capdevila, al Liceo Egara i al Marià Galí. També n'hi ha un a l'escola Vallès, a Joaquima de Vedruna, Josep Ventalló, Ponent i Sant Llorenç del Munt. Hi ha un grup confinat a les escoles bressol Vallparadís i Eina, així com a les escoles d'educació especial Crespinell i Heura.
 
Font: Ajuntament de Terrassa