violència masclista

L'app de seguretat ciutadana de Castellbisbal incorpora un botó per alertar de casos de violència masclista

Quan es prem, s'avisa de manera immediata la Policia Local, sense necessitat de fer una trucada de veu

per La Torre del Palau, 25 de novembre de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'aplicació de seguretat ciutadana de l'Ajuntament de Castellbisbal ha incorporat un botó per alertar la Policia Local de manera instantània en casos de violència masclista i assetjament sexual. El principal avantatge és que permet avisar el cos policial en pocs segons i sense necessitat de fer cap trucada de veu. 

De seguida que es prem el botó, la Policia rep una alerta que inclou la ubicació de la víctima mitjançant un sistema de geolocalització, que també permet fer un seguiment en temps real de la localització, per saber si s'estan desplaçant o es troben retingudes en un lloc concret.


Les persones que ja tinguin instal·lada l'aplicació de seguretat ciutadana - que fins ara només incloïa sistemes d'alerta per robatoris a les llars o presència de persones sospitoses a la via pública - només han d'accedir-hi i actualitzar-la. L'aplicació està disponible per a dispositius Android i iOS.


 

Participació