Terrassa acull una marxa de torxes no-mixta contra la violència envers les dones

Se celebra aquest dimarts a les set del vespre per cinquè any consecutiu i es demana a les assistents vestir amb roba negra

Redacció
24 de novembre del 2020
Terrassa acull aquest dimarts a partir de les set de la tarda tarda la marxa de torxes no-mixta feminista. Ho fa en commemoració del Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra les dones, que se celebra el dimecres 25. Es tracta d'una activitat no-mixta organitzada pel Comitè de Vaga Feminista de Terrassa, integrada per diversos col·lectius i particulars.

La marxa se celebra per cinquè any consecutiu, i es planteja com una jornada reivindicativa i allunyada del taranna d'altres manifestacions del moviment feminista en altres ocasions, expliquen des de l'organització. Sota el lema "Davant les violències masclistes, ens hi trobareu de cara", les participants recorreran els carrers del centre, des de l'Ajuntament i fins a la Plaça Nova.

Segons el Comitè de Vaga Feminista, és una acció que "fa una clara al·lusió a la voluntat d'autodefensa del moviment feminista i a la resiliència i combativitat que mostra, dia a dia, contra tot tipus de violència". Es convida a totes les dones a participar-hi vestides de negre.